Wij koken voor dieren


Welkom bij Gunnewick Mengvoeders


Wij zijn uw specialist in diervoeders, meststoffen en enkelvoudige grondstoffen in Gelderland en Overijssel. Op onze locaties in Vragender en Lichtenvoorde produceren wij smakelijke en kwalitatieve veevoeders. Dit doen wij al meer dan 150 jaar en volgens aantoonbare kwaliteitseisen en -systemen.

We vertellen u graag meer. Bekijk al onze voeders of klik verder voor specifieke informatie over onze diervoeders voor rundvee, varkens, pluimvee, geiten, paarden en hobbydieren.

Bij Gunnewick Mengvoeders zijn wij er voor boeren en hun vee. Daarom beschikken we tevens over een eigen loods met een breed assortiment aan enkelvoudige grondstoffen en meststoffen, die we snel en in iedere hoeveelheid kunnen leveren. Vanwege onze locatie zijn we heel actief in Gelderland en Overijssel, maar onze diervoeders kunnen wij in heel Nederland en (west) Duitsland leveren.


Diervoeders en advies


Niet alleen met onze kwalitatieve diervoeders, grond- en meststoffen staan we u bij. We voorzien u ook graag van advies. Ons team van specialisten komt uit de praktijk en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze delen hun kennis graag en helpen u om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Waar nodig kunnen we daarbij rekenen op ons uitgebreide netwerk aan vakspecialisten, zoals de dierenartspraktijk, KI- en fokkerij organisatie en het agrarisch adviesbureau.


Echte specialisten


Bent u actief in de regio Gelderland of Overijssel en wilt u advies over het succesvol inzetten van de juiste diervoeders op uw bedrijf? Onze specialisten staan u graag te woord. Klik hier voor de directe contactgegevens van onze specialisten.


Blijft u graag op de hoogte?


Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor nieuws en belangrijke ontwikkelingen rondom vee, diervoeders en regelgeving.
Bekijk ook zeker ons actualiteitenblog met tips en informatie over o.a. diergezondheid, bemesting en graslandverzorging.
 

5e generatie Gunnewick neemt het roer over

Het familiebedrijf Gunnewick Mengvoeders BV wil u graag meenemen, uit welke windrichting de toekomst gaat komen.

Zonder familie, is er ook geen familiebedrijf. Wij zijn als familie Gunnewick al sinds de...

Zomeraanpak melkvee

De zomer is in aantocht en de eerste zomerse temperaturen hebben we al ervaren. Zo ook de koeien!
Door de hitte en weinig verkoeling en schaduw neemt de voeropname en -vertering af. Spieren verslappen en...

Te korte droogstand voorkomen

Tijdens een hete periode kalven koeien gemiddeld 5 dagen eerder af. Dit betekent ook direct een kortere droogstandsduur.
Met de aankomende zomerperiode in het vooruitzicht kunnen met voorzorgsmaatregelen...