Wij koken voor dieren


Welkom bij Gunnewick Mengvoeders


Wij zijn uw specialist in diervoeders, meststoffen en enkelvoudige grondstoffen in Gelderland en Overijssel. Op onze locaties in Vragender en Lichtenvoorde produceren wij smakelijke en kwalitatieve veevoeders. Dit doen wij al meer dan 150 jaar en volgens aantoonbare kwaliteitseisen en -systemen.

We vertellen u graag meer. Bekijk al onze voeders of klik verder voor specifieke informatie over onze diervoeders voor rundvee, varkens, pluimvee, geiten, paarden en hobbydieren.

Bij Gunnewick Mengvoeders zijn wij er voor boeren en hun vee. Daarom beschikken we tevens over een eigen loods met een breed assortiment aan enkelvoudige grondstoffen en meststoffen, die we snel en in iedere hoeveelheid kunnen leveren. Vanwege onze locatie zijn we heel actief in Gelderland en Overijssel, maar onze diervoeders kunnen wij in heel Nederland en (west) Duitsland leveren.


Diervoeders en advies


Niet alleen met onze kwalitatieve diervoeders, grond- en meststoffen staan we u bij. We voorzien u ook graag van advies. Ons team van specialisten komt uit de praktijk en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze delen hun kennis graag en helpen u om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Waar nodig kunnen we daarbij rekenen op ons uitgebreide netwerk aan vakspecialisten, zoals de dierenartspraktijk, KI- en fokkerij organisatie en het agrarisch adviesbureau.


Echte specialisten


Bent u actief in de regio Gelderland of Overijssel en wilt u advies over het succesvol inzetten van de juiste diervoeders op uw bedrijf? Onze specialisten staan u graag te woord. Klik hier voor de directe contactgegevens van onze specialisten.


Blijft u graag op de hoogte?


Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor nieuws en belangrijke ontwikkelingen rondom vee, diervoeders en regelgeving.
Bekijk ook zeker ons actualiteitenblog met tips en informatie over o.a. diergezondheid, bemesting en graslandverzorging.
 

Hittestress bij varkens

Hittestress wordt veroorzaakt door te hoge omgevingstemperaturen of te hoge luchtvochtigheidspercentage. Tijdens deze ‘drukkende’ dagen valt het met de hoge temperaturen mee, maar door de erg hoge...

FILM: 10 tips tegen hittestress in de droogstand

Ook al valt het deze zomer (gelukkig) nog mee met de extreme temperaturen, toch ondervinden de koeien al hittestress door de zeer hoge luchtvochtigheid!
Alle reden dus om de koeien zoveel mogelijk te...

Onzichtbare hittestress bij melkvee

Een jaarlijks terugkomend probleem bij koeien is hittestress. Ook al zijn momenteel de temperaturen (gelukkig) nog niet zo hoog vergeleken met voorgaande jaren, echter is de luchtvochtigheid wel erg hoog!...