Wij koken voor dieren


Welkom bij Gunnewick Mengvoeders


Gunnewick Mengvoeders is een modern, no-nonsense familiebedrijf met al 150 jaar kennis en ervaring als molenaars. Op onze productielocaties in Vragender en Lichtenvoorde worden diervoeders op maat geproduceerd voor rundvee, varkens, pluimvee en paarden van onze afnemers in Nederland en Duitsland.
 
Onze kracht is dat we dicht bij de ondernemer staan en uw taal spreken. Onze ervaren specialisten gaan met u de stal in en daar worden de rantsoenen geformuleerd.  Op deze manier is het mogelijk om snel te schakelen en samen met u te werken aan het hoogste rendement voor uw bedrijf. Om tot de beste oplossingen te komen, worden daar waar nodig, ook specialisten uit ons netwerk geraadpleegd zoals bijvoorbeeld de dierenartspraktijk, de KI- en fokkerij organisatie en het agrarisch adviesbureau.
 
“Wij koken voor dieren” is onze slogan en het is ons doel onze voeders precies aan te laten sluiten bij de voedingsbehoeften van uw dieren, in iedere levensfase waarin het dier zich bevindt!” 
 
VOEDINGSBEHOEFTE
Onder voedingsbehoefte wordt de behoefte verstaan aan energie, aan macronutriënten zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, vocht, en aan micronutriënten zoals vitaminen, mineralen en spoorelementen. De voedingsbehoefte aan energie en voedingsstoffen is individueel bepaald en hangt af van geslacht, leeftijd, lichaamssamenstelling, activiteit, ziekte en medicatie.

 

Zomeractie Natriumbicarbonaat!

De zomer is aangebroken!

Kom uw vee de warme zomermaanden tegemoet met een pensbuffer en wij komen u tegemoet met een zomeractie!


Bestellen? Bel direct naar ons kantoor: 0544 371397!

 

Hoe staat het met de grondstoffen markt?

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van de actuele ontwikkelingen op de grondstoffenmarkt.

Na een droge aprilperiode, volgde een natte meimaand. Dit was niet alleen zo in de Achterhoek, maar over...

Houdt aandacht op klauwgezondheid

Klauwgezondheidsproblemen komen op veel bedrijven voor, en is een van de grootste redenen van gedwongen afvoer. Daarom is het dus hoog tijd om hier weer wat aandacht aan te besteden!