Voer voor varkens

Bij Gunnewick Mengvoeders zijn wij al 150 jaar bedreven in het maken van vee- en varkensvoeders. Onze receptuur en kennis zijn echter niet in het verleden blijven steken. De varkenshouderij is immers een sector die continu in beweging is en vraagt om actuele kennis en effectieve voeders. Bij Gunnewick Mengvoeders kunt u daar op rekenen.

Wij hebben alles in huis om uw biggen, opfokzeugen, zeugen en vleesvarkens te ondersteunen in hun ontwikkeling. In onze varkensvoeders ligt de nadruk op een effectieve voer- en energieopname en optimale darm-, been- en klauwgezondheid.

Klik hier om direct varkensvoeders te bestellen of lees verder over ons uitgebreide assortiment.
 

Ons aanbod varkensvoeders:

  • Biggen: Geef uw biggen een perfecte start met onze biggenmelk, prestarters en biggenvoeders die bijdragen aan een goede start, zodat ze gezond opgroeien.
     
  • Zeugen: Breng en houdt uw zeugen in topconditie met behulp van onze dracht- en lactovoeders.
     
  • Vleesvarkens: Gunnewick Mengvoeders produceert varkensvoeders waarmee u uw doelstellingen behaalt, in welke markt u ook opereert.


Gunnewick Mengvoeders staat ondernemers bij

Ons complete assortiment varkensvoeders voor biggen, zeugen en vleesvarkens is aangepast op de behoefte van de huidige genetica en uw unieke bedrijfssituatie. Wat uw doelen ook precies zijn, onze specialisten in de varkenshouderij helpen u graag in het bepalen en uitvoeren van uw voerstrategie.
Wij weten als geen ander dat van u als varkenshouder veel wordt gevraagd. U wilt op voorspelbare wijze gezonde biggen groot brengen en/of goede vleesvarkens afleveren. Uw eigen vakmanschap en passie vormen hier de belangrijkste basis.

Als ondernemer verzamelt u het juiste team van specialisten (voeding, gezondheid, fokkerij, klimaat) om u heen. Hierin spelen wij graag een rol, want de juiste varkensvoeders zijn immers van groot belang voor het behalen van het gewenste bedrijfsresultaat. Samen werken we aan een optimale weerstand en goede gezondheid van uw dieren.

Gunnewick Mengvoeders hecht er grote waarde aan dat de specialist die het voer samenstelt ook zelf op de varkensbedrijven komt. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde. Door onze persoonlijke benadering kan snel worden geschakeld en kunnen we zo nodig het voer of voerschema’s aanpassen. Afhankelijk van de bedrijfssituatie kan dit een complete varkensvoeder of een bedrijfsaanvullend voer zijn dat zowel droog als nat gevoerd kan worden. Tevens kopen wij onze grondstoffen in bij vaste leveranciers zodat ons voer een hoge voorspelbaarheid heeft. 


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze varkenshouderij specialisten of bestel direct uw varkensvoeders.

 Varkensvoeders voor biggen, opfokzeugen, zeugen en vleesvarkens bij Gunnewick Mengvoeders