Onze grondstoffen, pure kwaliteit


Gunnewick Mengvoeders gebruikt alleen de beste grondstoffen. Wij verzorgen zelf de inkoop van gecertificeerde grondstoffen, premixen, vitamines en uitgekiende voedertoevoegingen. Deze producten kopen wij internationaal aan, bij geselecteerde bedrijven. De focus hierbij ligt op kwaliteit, voedselveiligheid, efficiency en een scherpe prijs. Door onze specifieke kennis van productiegebieden, verwerking, op- en overslaglocaties en ons eigen moderne wagenpark, geschikt voor o.a. combi-transporten, zorgen wij voor de basis van onze kwaliteitsvoeders.

Onmetelijke hoeveelheden grondstoffen worden er verbouwd. Gunnewick is lid van Secure Feed. Gezamenlijk controleren wij onze grondstoffen tot in het land van herkomst! Ook dragen wij bij aan het wereldwijd verantwoord telen van grondstoffen en produceren onze voeders met duurzaamheidscertificaten voor zowel de zuivel-, varkens- en pluimveesector. 

Wij beschikken over een grondstoffenloods met 19 compartimenten, een eigen verlading en weegbruggen, en zijn daardoor uitermate flexibel in het leveren van zowel onbewerkte grondstoffen als ook in gemalen, geplette, geperste en gekruimelde vorm.

Maar het zijn niet alleen deze 19 soorten grondstoffen; wij kunnen u voorzien van alle beschikbare en door Gunnewick geselecteerde grondstoffen die wij in ons assortiment voeren. Indien we uw interesse gewekt hebben, stuur dan een mail of bel rechtstreeks met onze inkoper. Hij kan u alles vertellen over inzet op uw bedrijven, de juiste receptuur, de scherpe dag- en termijnprijzen en de juiste bewerking, of juist onbewerkt.
 
Goed en gezond graan het hoofdbestanddeel van onze voeders
Onze grondstoffen komen vanuit de hele wereld. Hier het lossen van een schip in grondstoffensilo’s aangevoerd via onze binnenwateren.
We hebben volop de ruimte om grondstoffen op te slaan in 19 compartimenten. Goed voor 7000 ton grondstoffen.