Over ons

Gunnewick Mengvoeders

Sinds de oprichting in 1870 is Gunnewick Mengvoeders in Gelderland een producent van kwalitatieve diervoeders. Al meer dan 150 jaar koken wij voor dieren. Op meerdere productielocaties in Gelderland produceren wij diervoeders voor rundvee, varkens, geiten, paarden, pluimvee en hobbydieren.

Dit doen wij met een toegewijd team en op verantwoorde wijze. Kwaliteit staat voorop en daarom werken wij volgens de HACCP, GMP+, Secure Feed, QS en RAM-futter kwaliteitssystemen. Streng geselecteerde, gereinigde grondstoffen en uitgekiende vitamine- en mineralen mengsels verwerken we tot pure kwaliteitsdiervoeders. Wij gunnen uw dieren immers alleen het beste en meest smakelijke mengvoer!

Bij Gunnewick Mengvoeders doen we echter veel méér dan koken. Naast onze diervoeders leveren wij namelijk ook meststoffen en grondstoffen uit onze eigen loods in Gelderland. Verder staan onze specialisten u bij met ruime vakkennis, advies en actuele informatie. Zo helpen we u in het behalen van een optimaal bedrijfsrendement.

Actief in de hele EUREGIO

De geschiedenis van ons familiebedrijf ligt in het dorp Vragender, wat nog steeds de thuisbasis is. Van hieruit leveren wij onze diervoeders in de regio Gelderland, Overijssel en West-Duitsland, maar ook ver daarbuiten. Inmiddels zijn we bij Gunnewick Mengvoeders al vele jaren actief in de gehele EUREGIO.

Met onze ruime (internationale) ervaring, meerdere productielocaties en eigen transport zijn wij in staat om snel en adequaat in te springen op de door u en ons geboden mogelijkheden. Met ons voer en de professionele service en uw managementkwaliteiten en topdieren gaan we samen voor betere resultaten en een hoger rendement!

Wij bieden als geen ander mengvoederbedrijf, sinds 1870, uitstekende mengvoeders. De mengvoeders worden samengesteld volgens het principe "Wij koken voor dieren!"

Blijf op de hoogte

Heeft u interesse om te werken bij Gunnewick Mengvoeders of blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen in de sector? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en lees ons actualiteiten blog.

Gunnewick Mengvoeders is de #1 leverancier van diervoeders in Gelderland