Voeders voor pluimvee

Gunnewick Mengvoeders levert prestatiegerichte pluimveevoeders voor legkippen. Hierin leveren wij maatwerk, want geen enkel pluimveebedrijf is tenslotte hetzelfde. Afhankelijk van uw doelstellingen, rassen, concept, stal en het klimaat voorzien we u van de best passende pluimveevoeders. Lees verder voor meer informatie over ons assortiment.

Pluimveevoeders voor legkippen

Sterke en optimaal presterende leghennen zijn belangrijk voor succesvolle bedrijfsresultaten. Bij Gunnewick Mengvoeders bieden we u daarom een zorgvuldig samengesteld legprogramma dat is aangepast op de levensfase van uw pluimvee. Het programma bestaat uit 2 opfokvoeders, een pre-legvoer en vervolgens 3 fasen legvoeders.
 • Opfok van uw leghennen
  De basis voor een optimaal functionerend pluimveebedrijf legt u in de opfok. In onze opfokvoeder ligt de focus op het stimuleren van de groei en gezondheid van het pluimvee.
   
 • Pre-legfase
  Voor een soepele overgang van de opfok- naar de legstal bieden we een pre-legvoeder. In deze fase is botontwikkeling en het op peil houden van de voeropname het voornaamste doel.
   
 • Legfase
  Onze 3-fasen legvoeders zijn gericht op optimale legprestaties en aangepast op de veranderende nutritionele behoefte.
Onze pluimveevoeders zijn geschikt voor onbehandelde hennen. Speerpunten in onze recepturen voor pluimveevoeders zijn optimale legprestaties en de juiste dooierkleur, schaalkwaliteit en ei kwaliteit. Behalve onze samengestelde voeders kunnen wij overigens ook losse grondstoffen leveren.
 

Advies over pluimveevoeders

Bij Gunnewick Mengvoeders koken wij al 150 jaar voor dieren. Onze recepten zijn echter met de tijd meegegaan en we voorzien u dan ook graag van up-to-date advies over optimale pluimveevoeders.

Heeft u een vraag met betrekking tot het voeren van uw pluimvee? Bel ons dan vrijblijvend via +31(0)544 37 13 97.

Uw pluimveevoeders direct bestellen kan hier.

prestatiegerichte pluimveevoeders voor legkippen koopt u bij Gunnewick Mengvoeders

pluimveevoeders voor onbehandelde hennen

Pluimveevoeders voor de verschillende levensfase van de kippen