Al meer dan 150 jaar veevoeders

Al sinds onze oprichting in 1870 koken wij voor vee en hobbydieren. U kunt rekenen op een uitgebreid assortiment kwaliteitsvoeders waarmee u uw dieren in topconditie brengt en houdt.

Rundvee

In onze moderne fabrieken in de Achterhoek produceren wij kwalitatieve veevoeders voor melk-, jong- en vleesvee. Ook kunt u bij ons terecht voor de levering van grondstoffenmengsels, mineralen, vitaminen en GMO-controlled (VLOG) veevoeders. Samen met u stellen we het juiste rantsoen voor uw rundvee samen.

Varkens

De varkenshouderij is een turbulente sector en vergt actuele kennis op vele gebieden. Met onze veevoeders staat Gunnewick Mengvoeders varkensbedrijven bij in het behalen van hun doelstellingen. Omdat ieder bedrijf anders is leveren wij maatwerk.
Met behulp van onze voeders voor zeugen, biggen en vleesvarkens krijgt u uw varkens in topconditie.

Pluimvee

Bij Gunnewick Mengvoeders dragen we zorg voor gezonde en smakelijke veevoeders voor legkippen. Een succesvol pluimveehouder heeft sterke en goed presterende leghennen. Wij helpen u dit doel te bereiken. Dit doen we met een uitgekiend programma, aangepast op de levensfase van uw pluimvee. De juiste dooierkleur, schaal- en eikwaliteit zijn speerpunten in onze recepturen.

Paarden

Vanuit onze zusterorganisatie hiPRO speciaalvoeders leveren we hoogstaande voeding voor paarden en pony’s. Onze voeders zijn gebaseerd op granen en/of oliën en afgestemd op verschillende rassen, levensfases en mate van activiteit. Of uw paard nu recreatief is of topsport bedrijft, wij bieden de juiste voeders die de gezondheid ondersteunen.

Geiten

Ook voor rijke en smakelijke voeders voor uw geiten kunt u bij Gunnewick Mengvoeders terecht. We helpen geitenhouders bij het leggen van een stevige basis voor optimaal melken met gezonde en sterke geiten.

Grondstoffen

Ook voor losse grondstoffen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Gunnewick Mengvoeders kopen we alleen kwalitatieve en gecertificeerde grondstoffen, premixen, vitamines en voedertoevoegingen in. Omdat we lid zijn van Secure Feed kennen we de precieze herkomst van de grondstoffen en dragen we bij aan verantwoorde teelt van grondstoffen. Tevens beschikken we over duurzaamheidscertificaten voor onze melkvee-, varkens- en pluimveevoeders.

Hobbydieren

Voor uw schapen biedt Gunnewick Mengvoeders de juiste voeders die we zowel in zakgoed als bulk kunnen leveren. Tevens bieden wij energierijke melk voor de opfok of afmest van uw lammeren. Ook voor de voeders voor andere hobbydieren kunt u bij ons terecht. Onze zusterorganisatie Gunnewick Tuin en Dier biedt een verscheidenheid aan voeders voor honden, katten, vissen, konijnen, vogels en ook knaagdieren.