Rundvee

Gunnewick Mengvoeders heeft een lange traditie in het maken van gezond en smakelijk veevoer voor rundvee. Of u nu een melkvee- of vleesveehouder bent, voor ieder type bedrijf bieden we een ruim assortiment aan veevoer en gerelateerde diensten.

Naast de gangbare voeders kunt u bij ons ook terecht voor speciale mengvoeders waarmee u specifieke rantsoenen compleet en passend op uw bedrijfs- en ruwvoersituatie maakt. De nadruk in ons veevoer voor rundvee ligt op een optimale productie en gezondheid. Hierbij zijn onder andere de juiste droogstandsvoeding, penswerking, klauw- en uiergezondheid, herkauwactiviteit en leverfunctie belangrijk. Het is voor een koe topsport om veel melk of gezond vlees te produceren, een goede conditie te handhaven en tijdig drachtig te worden. Dit vraagt dus om topvoeding.
 
Vanaf het pasgeboren kalf tot en met het afkalven van de jonge vaars heeft Gunnewick Mengvoeders alles in huis om het jongvee te ondersteunen in haar ontwikkeling. Onze voeders voor uw melkvee, jongvee en vleesvee zijn verkrijgbaar in verschillende vormen.
Naast de gangbare voersoorten bieden we overigens ook veevoer dat gegarandeerd vrij is van genetisch gemodificeerde grondstoffen. Het betreft onze VLOG en VLOG-EU voeders. 

Bekijk ons aanbod voor:

 

Bedrijfsspecifieke aanpak

Een gezonde en optimaal producerende veestapel begint al bij de geboorte van het dier. Wat uw bedrijfsdoelstellingen ook precies zijn, een goede jongveeopfok is onontbeerlijk. Onze jong- en melkveespecialisten helpen u graag op weg naar de beste resultaten.
Met hun pro-actieve houding en jarenlange ervaring staan zij u desgewenst bij in het kiezen van een succesvolle strategie. Hun actuele kennis van de constant veranderende sector en regelgeving komt hierbij zeer van pas. Wanneer dat nodig is kunnen ze u adviseren op gebied van management voor een optimaal rendement.  

Veevoer bestellen

Klik hier om direct een bestelling te plaatsen. Dit kan per telefoon, e-mail en whatsapp. Indien u vragen heeft neem dan direct contact op met een van onze specialisten in de rundveehouderij

Kwalitatief veevoer voor rundvee bestel je bij Gunnewick Mengvoeders