Kwalitatieve enkelvoudige grondstoffen


Behalve voor complete diervoeders kunt u bij Gunnewick Mengvoeders ook terecht voor enkelvoudige grondstoffen. Bijvoorbeeld ter aanvulling op het rantsoen van rundvee, varkens en pluimvee.

Wij leveren onder meer de volgende grondstoffen, ook in gemalen of geplette vorm:
 • tarwe
 • tarwegries en -zemelen
 • gerst
 • mais
 • rogge
 • soja HP en -hullen (GMO en Non-GMO)
 • bestendige soja
 • raap
 • bestendige raap
 • bietenpulp, duits en laag suiker
 • zonnebloem HP
Klik hier voor ons volledige assortiment enkelvoudige grondstoffen. Of plaats direct uw bestelling.

Staat uw gewenste product er niet bij? Ook grondstoffen die niet in deze lijst staan hebben wij mogelijk al op voorraad of kunnen we u snel leveren.

Alle enkelvoudige grondstoffen uit ons assortiment zijn gecertificeerd, net als onze premixen, vitamines en voedertoevoegingen. Bij Gunnewick Mengvoeders kopen wij al deze producten zelf in. Dat doen we bij nauwkeurig geselecteerde internationale bedrijven.

In onze selectie zijn efficiëntie en prijs uiteraard belangrijke factoren. Kwaliteit en voedselveiligheid staan echter voorop. Daarom kiezen wij alleen voor bewezen verantwoord en duurzaam geteelde producten. Ons lidmaatschap bij SecureFeed, een internationaal samenwerkingsverband ter bevordering van voedselveiligheid in diervoeders, is hierbij zeer nuttig. Het stelt ons in staat de herkomst en kwaliteit van de enkelvoudige grondstoffen continu te monitoren en controleren. Dat vinden we belangrijk, want bij Gunnewick Mengvoeders staan we voor transparantie in de productieketen van diervoeders.
 

Flexibele en snelle levering van grondstoffen

Op onze locatie in Vragender beschikken wij over een grondstoffenloods met 19 compartimenten, een eigen verlading en weegbruggen. Hierdoor zijn wij uitermate flexibel in het leveren van enkelvoudige grondstoffen. Zowel in onbewerkte vorm alsook in gemalen, geplette, geperste en gekruimelde vorm.

Door ons moderne wagenpark (met o.a. bulk, kippers, walking floor en stukgoedauto) en onze eigen chauffeurs zijn we in staat onze producten snel en in ieder gewenste hoeveelheid te leveren in Nederland en (West-)Duitsland.

Schroom niet om contact op te nemen indien u slechts een kleine hoeveelheid enkelvoudige grondstoffen nodig heeft. Wij kunnen onze enkelvoudige grondstoffen namelijk ook per bulkwagen leveren. Het is daardoor ook geen enkele moeite om enkelvoudige grondstoffen gecombineerd met mengvoeders te leveren. Zo bespaart u een aantal transportbewegingen op uw bedrijf én transportkosten.

Bestel hier direct de enkelvoudige grondstoffen die u nodig heeft.

Hulp nodig?

Onze experts hebben ruime en actuele kennis van productiegebieden en verwerking. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden voor het inzetten van enkelvoudige grondstoffen als aanvulling op het rantsoen van uw rundvee, varkens of pluimvee.

Wilt u meer informatie over onze producten, scherpe dag- en termijnprijzen of advies over de best passende grondstoffen op uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in uw sector of bel met +31(0)6 23 97 65 23.
 

We hebben volop de ruimte om grondstoffen op te slaan in 19 compartimenten. Goed voor 7000 ton grondstoffen.