Wij koken voor dieren


Welkom bij Gunnewick Mengvoeders


Op zoek naar een kwalitatieve producent en betrouwbare leverancier van de beste veevoeders in Nederland? Welkom bij Gunnewick Mengvoeders!
Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring in de productie en distributie van kwalitatieve diervoeders.

Onze veevoeders voor rundvee, varkens, pluimvee, geiten en paarden produceren wij op onze eigen locaties in Oost Nederland. Hier staat ook onze loods met een ruim assortiment aan gecertificeerde enkelvoudige grondstoffen en meststoffen.
Omdat we over een eigen wagenpark beschikken zijn we in staat onze veevoeders en andere producten snel en in iedere gewenste hoeveelheid in geheel Nederland en (west) Duitsland te leveren.

Voedselveiligheid, kwaliteit en transparantie staan zeer hoog bij ons in het vaandel. Daarom zijn we gecertificeerd voor onder andere HACCP, GMP+, QS en KAT. Ook ons lidmaatschap bij SecureFeed maakt deel uit van het Gunnewick kwaliteitsdenken en doen.


Beste veevoeders én advies in Nederland


Ons ervaren team van specialisten staat u graag bij in het behalen van de gewenste bedrijfsresultaten. Het correct afstellen van de rantsoenen en het op het juiste moment inzetten van de meest effectieve voeders heeft immers een groot effect op uw bedrijfsrendement.
Omdat de sector altijd in beweging is en wet- en regelgeving in Nederland rondom de inzet van meststoffen en veevoeders aan veranderingen onderhevig is, is het fijn dat u bij ons kunt rekenen op geactualiseerde vakkennis en adviezen.

Bent u benieuwd naar onze producten en dienstverlening? Neem contact met ons op. Onze diervoeders, grond- en meststoffen kunt u hier direct bestellen.


Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen in de sector. Raadpleeg ook ons actualiteiten blog. Hier delen we updates over de grondstoffenmarkt en maar ook tips over o.a. diergezondheid, bemesting en graslandverzorging.
 

GLB 2023 - 2024

De aanvraagperiode voor het lopende jaar is achter de rug, op dit moment worden de eerste voorschotbetalingen uitgevoerd. Velen van u hebben ervaren dat het nieuwe systeem meer inspanningen vraagt. Voor het...

Ruwvoerbenutting

Afgelopen jaar was een groeizaam jaar, er is veel opbrengst van de percelen afgehaald. Dat is ook te zien in de voorraden voer die er gewonnen zijn. Daarom is het belangrijk om goed in kaart te brengen...

Even voorstellen: Wout Siebelder

Ik ben Wout Siebelder en ben 25 jaar oud. Ik woon in het buitengebied, net over de grens van Vragender naar Aalten. Als kind al was ik vaak op de boer te vinden, thuis heb ik helaas geen melkveebedrijf. Ik...