Wij koken voor dieren


Welkom bij Gunnewick Mengvoeders


Op zoek naar een kwalitatieve producent en betrouwbare leverancier van de beste veevoeders in Nederland? Welkom bij Gunnewick Mengvoeders!
Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring in de productie en distributie van kwalitatieve diervoeders.

Onze veevoeders voor rundvee, varkens, pluimvee, geiten en paarden produceren wij op onze eigen locaties in Oost Nederland. Hier staat ook onze loods met een ruim assortiment aan gecertificeerde enkelvoudige grondstoffen en meststoffen.
Omdat we over een eigen wagenpark beschikken zijn we in staat onze veevoeders en andere producten snel en in iedere gewenste hoeveelheid in geheel Nederland en (west) Duitsland te leveren.

Voedselveiligheid, kwaliteit en transparantie staan zeer hoog bij ons in het vaandel. Daarom zijn we gecertificeerd voor onder andere HACCP, GMP+, QS en KAT. Ook ons lidmaatschap bij SecureFeed maakt deel uit van het Gunnewick kwaliteitsdenken en doen.


Beste veevoeders én advies in Nederland


Ons ervaren team van specialisten staat u graag bij in het behalen van de gewenste bedrijfsresultaten. Het correct afstellen van de rantsoenen en het op het juiste moment inzetten van de meest effectieve voeders heeft immers een groot effect op uw bedrijfsrendement.
Omdat de sector altijd in beweging is en wet- en regelgeving in Nederland rondom de inzet van meststoffen en veevoeders aan veranderingen onderhevig is, is het fijn dat u bij ons kunt rekenen op geactualiseerde vakkennis en adviezen.

Bent u benieuwd naar onze producten en dienstverlening? Neem contact met ons op. Onze diervoeders, grond- en meststoffen kunt u hier direct bestellen.


Blijf op de hoogte


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen in de sector. Raadpleeg ook ons actualiteiten blog. Hier delen we updates over de grondstoffenmarkt en maar ook tips over o.a. diergezondheid, bemesting en graslandverzorging.
 

Hittestress bij varkens

Hittestress wordt veroorzaakt door te hoge omgevingstemperaturen of te hoge luchtvochtigheidspercentage. Tijdens deze ‘drukkende’ dagen valt het met de hoge temperaturen mee, maar door de erg hoge...

FILM: 10 tips tegen hittestress in de droogstand

Ook al valt het deze zomer (gelukkig) nog mee met de extreme temperaturen, toch ondervinden de koeien al hittestress door de zeer hoge luchtvochtigheid!
Alle reden dus om de koeien zoveel mogelijk te...

Onzichtbare hittestress bij melkvee

Een jaarlijks terugkomend probleem bij koeien is hittestress. Ook al zijn momenteel de temperaturen (gelukkig) nog niet zo hoog vergeleken met voorgaande jaren, echter is de luchtvochtigheid wel erg hoog!...