Wij koken voor dieren


Welkom bij Gunnewick Mengvoeders


Met meer dan 150 jaar ervaring is Gunnewick Mengvoeders dé leverancier van diervoeders in de Achterhoek. Vanuit onze locaties in Vragender en Lichtenvoorde produceren en distribueren wij diervoeders voor rundvee, varkens, pluimvee, paarden, geiten en hobbydieren in de hele Achterhoek en ver daarbuiten. We leveren in geheel Nederland en (west) Duitsland.

Al sinds onze oprichting in 1870 koken wij voor dieren: Smakelijke recepten die nauw aansluiten bij de voedingsbehoefte en de levensfase van uw dieren. Onze diverse keurmerken en lidmaatschap bij Secure Feed laten zien dat kwaliteit en transparantie bij ons hoog in het vaandel staan.


Diervoeders, grond- en meststoffen


Behalve kwalitatieve diervoeders, leveren wij ook grondstoffen en meststoffen vanuit onze eigen loods in de Achterhoek. Omdat we beschikken over ons eigen moderne wagenpark kunnen we snel leveren in zowel grote als kleine hoeveelheden.

In aanvulling op ons brede assortiment aan producten kunnen we u ook voorzien van bijpassend advies. Onze ervaren specialisten spreken uw taal en beschikken over ruime en actuele vakkennis die ze graag met u delen. Het doel daarvan is om u te helpen het optimale rendement te behalen. We gaan daarom graag met u de stal in om samen de rantsoenen te formuleren en aan uw bedrijfsdoelstellingen te werken.

Met onze jarenlange ervaring, het complete assortiment aan diervoeders en onze eigen productielocaties, loods en wagenpark in de Achterhoek voorzien we u van een totaaloplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel direct uw diervoeders.


Op de hoogte blijven


Via ons actualiteitenblog en nieuwsbrief houden we u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de sector. Zo geven we met regelmaat updates over de grondstoffenmarkt, maar delen we ook tips over bemesting, graslandverzorging en alles over diergezondheid.

Effectieve vliegenbestrijding met Neporex

Vliegenoverlast kan flinke problemen veroorzaken op je melkveehouderij. Denk aan onrust tijdens het melken, hittestress en de overdracht van infectieziekten. Deze problemen zijn te verminderen en voorkomen...

Samenwerking Quality Calf en Gunnewick Mengvoeders

Graag informeren wij jullie over een strategische samenwerking tussen Quality Calf en Gunnewick Mengvoeders die per november 2022 zal starten. Door onze krachten te bundelen kunnen we met alle aspecten van...

Hoe staat het met de grondstoffenmarkt? nov 2022

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van de actuele ontwikkelingen op de grondstoffenmarkt.
 

Algemeen

De markt blijft erg onduidelijk. Acties op reacties in de wereld, blijven de boventoon...