Wij koken voor dieren


Welkom bij Gunnewick Mengvoeders


Met meer dan 150 jaar ervaring is Gunnewick Mengvoeders dé leverancier van diervoeders in de Achterhoek. Vanuit onze locaties in Vragender en Lichtenvoorde produceren en distribueren wij diervoeders voor rundvee, varkens, pluimvee, paarden, geiten en hobbydieren in de hele Achterhoek en ver daarbuiten. We leveren in geheel Nederland en (west) Duitsland.

Al sinds onze oprichting in 1870 koken wij voor dieren: Smakelijke recepten die nauw aansluiten bij de voedingsbehoefte en de levensfase van uw dieren. Onze diverse keurmerken en lidmaatschap bij Secure Feed laten zien dat kwaliteit en transparantie bij ons hoog in het vaandel staan.


Diervoeders, grond- en meststoffen


Behalve kwalitatieve diervoeders, leveren wij ook grondstoffen en meststoffen vanuit onze eigen loods in de Achterhoek. Omdat we beschikken over ons eigen moderne wagenpark kunnen we snel leveren in zowel grote als kleine hoeveelheden.

In aanvulling op ons brede assortiment aan producten kunnen we u ook voorzien van bijpassend advies. Onze ervaren specialisten spreken uw taal en beschikken over ruime en actuele vakkennis die ze graag met u delen. Het doel daarvan is om u te helpen het optimale rendement te behalen. We gaan daarom graag met u de stal in om samen de rantsoenen te formuleren en aan uw bedrijfsdoelstellingen te werken.

Met onze jarenlange ervaring, het complete assortiment aan diervoeders en onze eigen productielocaties, loods en wagenpark in de Achterhoek voorzien we u van een totaaloplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel direct uw diervoeders.


Op de hoogte blijven


Via ons actualiteitenblog en nieuwsbrief houden we u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de sector. Zo geven we met regelmaat updates over de grondstoffenmarkt, maar delen we ook tips over bemesting, graslandverzorging en alles over diergezondheid.

5e generatie Gunnewick neemt het roer over

Het familiebedrijf Gunnewick Mengvoeders BV wil u graag meenemen, uit welke windrichting de toekomst gaat komen.

Zonder familie, is er ook geen familiebedrijf. Wij zijn als familie Gunnewick al sinds de...

Zomeraanpak melkvee

De zomer is in aantocht en de eerste zomerse temperaturen hebben we al ervaren. Zo ook de koeien!
Door de hitte en weinig verkoeling en schaduw neemt de voeropname en -vertering af. Spieren verslappen en...

Te korte droogstand voorkomen

Tijdens een hete periode kalven koeien gemiddeld 5 dagen eerder af. Dit betekent ook direct een kortere droogstandsduur.
Met de aankomende zomerperiode in het vooruitzicht kunnen met voorzorgsmaatregelen...