Voeders voor vleesvarkens

Bent u op zoek naar voeders die zich richten op gezonde groei, optimale voederconversies en beste slachtkwaliteit van uw vleesvarkens? Gunnewick Mengvoeders produceert vleesvarkensvoeders waarmee u uw doelstellingen behaalt.

Als vleesvarkenhouder kunt u voor verschillende markten produceren. Gaat u voor luxere varkens die bijvoorbeeld via AutoFOM afgerekend worden of levert u snel groeiende varkens voor de veelal binnenlandse markt? Elke strategie vraagt een andere aanpak. Hier hebben wij in ons ruime assortiment aan varkensvoeders rekening mee gehouden.


Ons assortiment voor vleesvarkens is verdeeld in de volgende lijnen:

Premium
Onze voeders voor uitmuntende technische resultaten, hoge daggroei en een zeer scherpe voederconversie. Deze lijn is uitermate geschikt voor dieren met een lage voeropname en hoge eiwitaanzet capaciteit.

● Vitaal
Onze voeders in deze categorie hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor scherpe technische resultaten met scherpe voerkosten.

● Body
Voor gezonde vleesvarkens met een hoge voeropname capaciteit waar scherpe voerkosten gevraagd worden.

● Porq-lijn
Voor optimale slachtresultaten met een goede kwaliteit vlees, evenals goede technische resultaten.

Bestel hier direct onze voeders voor vleesvarkens.


Advies voor het beste resultaat

In het streven naar een optimaal rendement spelen voeders voor vleesvarkens een grote rol. Om een hoge en efficiënte groei te behalen, is het van belang om de jeugdgroei optimaal te benutten. Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat onze voeders stabiel zijn van samenstelling. Daar kunt u bij ons van op aan. Bij Gunnewick Mengvoeders koken wij immers al 150 jaar voor dieren. Onze receptuur en kennis zijn echter niet in het verleden blijven steken. U kunt bij ons terecht voor effectieve voeders en up-to-date advies. Onze specialisten helpen u graag met het bepalen en uitvoeren van de voerstrategie voor uw vleesvarkens.

Onze voeders voor vleesvarkens direct bestellen kan hier.
Bent u nog op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met een van onze specialisten in de varkenshouderij.  
Vleesvarkens voeders voor optimaal rendement