Welkom bij Gunnewick Tuin en Dier

In onze dierenwinkel in Lichtenvoorde kun je terecht voor alles op het gebied van tuin en dier. Voor zowel huisdieren als boerderijdieren hebben wij een ruim aanbod aan (eigen) voeders, dierbenodigdheden en huisvesting. Tevens beschikken wij over een groot assortiment aan tuingereedschappen, meststoffen, zaden en bloemen.
 

Verzorging van huisdieren:

Voor de verzorging van huisdieren heb je bij Gunnewick Tuin en Dier ruim keuze uit voedingsmiddelen, huisvesting en dierbenodigdheden. Onze medewerkers geven je deskundig advies over voeding, maar ook over de aanschaf, verzorging en/of opvoeding van je dier.
Bekijk al onze producten voor huisdieren:

Verzorging van boerderijdieren:

In onze dierenwinkel in Lichtenvoorde vind je niet alleen producten voor kleine huisdieren. Voor paarden hebben we ons eigen merk hiPRO Speciaalvoeders, dat geproduceerd wordt bij onze vestiging Gunnewick Mengvoeders in Vragender. Daar worden ook de veevoeders gemaakt die bij ons in de schappen liggen of op bestelling geleverd kunnen worden in de winkel.

We verkopen diervoeders en benodigdheden voor: 
  • Kippen

  • Paarden

  • Koeien

  • Varkens

  • Schapen

Mineralen, ruwvoer, bodembedekking en strooisel voor in de stal maken het assortiment voor landbouwhuisdieren compleet.
 

Tuinieren:

Ook op het gebied van tuinieren is Gunnewick Tuin en Dier het juiste adres.
Tuingereedschap, zaden en mest vind je het hele jaar door in de winkel, net als producten voor bemesting, plaagbestrijding en beregening. Schoeisel, werkhandschoenen en veiligheidsproducten zoals gehoorbeschermers behoren ook tot het vaste aanbod.

Van het voor- tot najaar hebben we een groot assortiment bloemen voor in de tuin en in december verkopen wij ook kerstbomen.


Bezoekadres en openingstijden

Onze tuin- en dierenwinkel is gevestigd in Lichtenvoorde aan de Lievelderweg 19.

Je kunt Gunnewick Tuin en Dier bezoeken tijdens onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 9.00u - 18.00u
Zaterdag: 9.00u - 17.00u
Zondag: gesloten
Dierenwinkel Lichtenvoorde: Gunnewick Tuin en Dier