Home

Welkom bij hiPRO paardenvoeders bv


Met meer dan 150 jaar ervaring als producent en groothandel in paardenvoer, vindt u bij hiPRO paardenvoeders alles voor de gezondheid van uw paarden en pony’s! We beschikken over een ruim assortiment aan paardenvoeding, -muesli en aanverwante artikelen. Hiermee voorzien wij in de voedingsbehoefte van het dier, van topsport tot hobby en van veulen tot pensioenleeftijd.
Ons assortiment bestaat uit 11 complete voeders, gebaseerd op granen, oliën en vetten en afgestemd op levensfase, ras, mate van lichaamsactiviteit of sport. Zo vindt u in onze groothandel dus altijd geschikt paardenvoer van hoge kwaliteit. 
Muesli voor paarden bestaat uit een mix van grondstoffen, vitaminen en mineralen die gelden als aanvulling op het rantsoen.
Ons assortiment bestaat uit 4 paardenmuesli’s, geschikt voor verschillende doeleinden en paarden. 
Naast ons aanbod paardenvoer en muesli kunt in onze groothandel ook aanvullende voeders, vitamines, likstenen, snacks en aanverwante artikelen vinden. Alle producten ondersteunen en verbeteren de gezondheid van uw paarden.

Paardenvoer bestellen

​Klik hier om een bestelling te plaatsen. Onze paardenvoeders en andere artikelen bestelt u eenvoudig telefonisch of per email. 
Indien u vragen heeft, neem dan direct contact met een van onze specialisten. We staan u graag bij met advies voor uw specifieke situatie, dus twijfel niet om contact op te nemen.  


Groothandel paardenvoer

Vanaf het pasgeboren veulen tot en met het oudere paard heeft hiPRO paardenvoeders alles in huis om uw paarden te ondersteunen.
hiPRO is onderdeel van Gunnewick Mengvoeders, opgericht in 1870. Koken voor dieren is wat wij doen. Gezamenlijk hebben wij een reeds lange traditie in het maken van gezonde en smakelijke diervoeders.

Onze productielocatie en bezoekadres vindt u in Vragender (Gelderland) en het hiPRO assortiment is ook in zakgoed beschikbaar in onze winkel in Lichtenvoorde. Daarnaast leveren wij onze producten ook in heel Nederland en (west-)Duitsland.

Paardenvoer en veulenmelk vindt u in groothandel hiPRO

hiPRO groothandel in paardenvoer, een goede aanvulling op ruwvoer zoals gras