Paarden muesli

hiPRO Victory


De juiste verhouding tussen calcium en fosfor is voor de gezondheid van uw paard van groot belang. Deze twee mineralen werken nauw samen en zijn belangrijk voor gezonde botten en goed functionerende spieren.

Een tekort of overschot kan echter leiden tot verschillende, serieuze aandoeningen, die niet altijd direct zichtbaar zijn. Het is daarom van groot belang dat het rantsoen van uw paard de juiste verhouding calcium en fosfor bevat.

De hiPRO victory paardenmuesli draagt bij aan het bereiken van een juiste balans. Het recept is namelijk zo samengesteld dat u uw paard naast 1 kilogram hiPro Victory muesli ook 1 kilogram haver kunt voeren. Deze eenvoudige combinatie zorgt voor een ideale verhouding calcium fosfor voor uw paard.
Bovendien is deze muesli zeer smakelijk. Het bevat plantaardige oliën uit zonnebloempitten, erwtenvlokken, lijnzaad, soja en granen als gerst, tarwe en maïs. Verder zorgen diverse kruiden voor het stimuleren en optimaliseren van de stofwisseling.


Paardenmuesli bestellen

hiPRO Victory muesli is leverbaar in zakken van 20 kilogram en Big Bags van 1000 kilogram.
Klik hier om het direct te bestellen of neem contact op indien u vragen heeft over deze, of een van onze andere soorten, muesli.