Paardenvoer

Waarom een Tinkerbrok ?


We willen allemaal dat onze paarden in topconditie zijn. Goed voer draagt hierin bij! Zo hebben wij voor uw Tinker een brok die speciaal toegespitst is op dit ras. Tinkerbrok is ontwikkeld in samenwerking met echte Tinker liefhebbers. Het is een complete brok met al het goede voor uw Tinker. Met een matige hoeveelheid voer krijgt uw Tinker voldoende vitaminen, mineralen en voedingsstoffen binnen om op en top te functioneren.
 

Wat is er bijzonder aan Tinkerbrok ?


De receptuur van de TinkerBrok is afgestemd op de behoefte van de Tinker. De Tinker Brok is samengesteld uit vooral koolhydraat rijke granen en verrijkt met oliën o.a. uit lijnzaad en sojaolie. Daarnaast heeft de TinkerBrok een laag eiwitgehalte, wat bereikt wordt door het gebruik van speciale laag eiwithoudende grondstoffen in de receptuur.

Ten aanzien van de conditie van huid, hoef en haar is voorzien in een ruime dosering aan vitaminen, mineralen en aminozuren, waaronder een hoge dosis Biotine. De brok bevat voldoende stoffen welke de vruchtbaarheid ondersteunen. De energie komt mooi verdeeld uit koolhydraten en oliën, dit om de Tinker in topconditie te houden. De brok is bij een aangepast rantsoen ook geschikt voor dekhengsten, dragende-, zogende merries, veulens, enters en twenters.