Paardenvoer

hiPRO Frieschebrok

Een paardenvoer speciaal ontwikkeld en afgestemd op het Friese (of Friesche) ras met de nadruk op de gezondheid van Friese paarden. Dat is de hiPro Frieschebrok!

Dit paardenvoer is enkele jaren geleden speciaal ontwikkeld op basis van studies naar de specifieke voedingsbehoefte van Friese paarden. Qua ingrediënten, mineralen en vitaminen is hiPRO Frieschebrok uitermate geschikt voor uw Fries.

Bestel hier direct de hiPro Frieschebrok of lees verder voor meer informatie.


Wat is er bijzonder aan Friesche brok?

De hiPRO Friesche Brok is samengesteld uit vooral koolhydraatrijke granen en verrijkt met oliën uit onder andere lijnzaad en sojaolie. Daarnaast heeft deze voeder een laag eiwitgehalte, dat bereikt wordt door het gebruik van speciale laageiwithoudende grondstoffen in de receptuur.
Voor een goede conditie van huid, hoef en haar is voorzien in een ruime dosering aan vitaminen, mineralen en aminozuren, waaronder een hoge dosis Biotine. De brok bevat tevens voldoende micro- en macroelementen die de vruchtbaarheid ondersteunen.

De energie komt zowel uit koolhydraten en oliën, dit om de Fries in topconditie te houden. De brok is bij een aangepast rantsoen ook geschikt voor dekhengsten, dragende en zogende merries, veulens, enters en twenters.

De ideeën over dit paardenvoer voor Friese paarden en de uiteindelijke receptuur zijn getoetst door gekwalificeerde medewerkers van de Wageningen Universiteit. De hiPRO Friesche brok is een krachtvoer dat ondersteuning kan bieden aan meerdere gezondheidsproblemen! Het draagt bij aan een optimale conditie van het haar, de hoeven, de huid, de vruchtbaarheid en het uithoudingsvermogen.


Frieschebrok bestellen

Plaats direct uw bestelling of stel uw vraag hier.


Friesche merriebrok

Gebleken is dat het juist voor een dragende of zogende Friese merrie belangrijk is om een aangepaste Friesche merriebrok te voeren. Dit komt niet alleen de merrie, maar ook de ontwikkeling van de vrucht en het veulen namelijk ten goede.
Onze hiPro Friesche Merriebrok bevat onder andere ß- carotheen en folinezuur. De Friesche brok is ontwikkeld na een grondige studie waarin alle gezondheidsaspecten van het Friese paard zijn meegenomen.

Bestel hier direct paardenvoer voor Friese paarden of neem contact op voor vragen.