Paarden muesli

hiPRO Performance


Zoekt u naar een muesli voor uw paard dat fanatiek aan (duur- of kracht) sport doet? De hiPRO Performance muesli is hoog in energie en helpt uw paard om topprestaties te leveren!

Deze paardenmuesli bevat een hoog aandeel ontsloten granen, plantaardig vet en veel licht verteerbaar zetmeel. Daarnaast bestaat hiPRO Performance ook uit veel aminozuren, vitaminen, mineralen en spoorelementen.

Deze muesli is speciaal ontwikkeld voor paarden die actief zijn in kracht- of duursporten, zoals dressuur, draf, springen of endurance.

De receptuur is van deze sport muesli is namelijk zo samengesteld dat uw paard meer glucogene reserves opbouwt in de spieren. Dit zorgt ervoor dat stijfheid en spierverzuring minder snel opspelen en uw paard net dat beetje extra kan geven wanneer dat nodig is. Daarnaast zal uw paard zich ook sneller herstellen van de geleverde inspanning.

Bedrijft uw paard op hoog niveau rensport? Bekijk dan ook eens onze hiPRO Spirit Plus muesli.


Ook voor herstel en conditieverbetering

De hiPRO performance is tevens zeer geschikt voor paarden die een conditie achterstand hebben of herstellen van een ziekte. Dit vergt immers ook een grote inspanning waarvoor uw paard snel en makkelijk opneembare energie nodig heeft. Sportmuesli bestellen hiPRO Performance is leverbaar in zakken van 20 kilogram en Big Bags van 1000 kilogram.
 

Performance sport muesli bestellen

Klik hier om hiPRO performance sport muesli direct te bestellen of neem contact op indien u vragen heeft over deze sportmuesli.