Welkom bij hiPRO paardenvoeders bv

Sinds onze oprichting in 1870 produceren en verkopen wij paardenvoeders van hoge kwaliteit. Bij hiPRO vindt u alles voor de gezondheid van uw paarden en pony´s in alle leeftijden, levensfases en levensstijlen. Ons ruime en specialistische assortiment bestaat uit paardenvoeders, paardenmuesli en aanverwante artikelen.
Ons specialistische assortiment bestaat uit 11 complete paardenvoeders, gebaseerd op granen, oliën en vetten en afgestemd op:
- Levensfase (van veulen tot pensioenleeftijd)
- Ras (met o.a. voeders voor Friese ras)
- Mate van lichaamsactiviteit (van hobby tot topsport)

In onze groothandel vindt u dus altijd geschikt paardenvoer. Bekijk hier alle hiPRO krachtvoeders.
 
Onze 4 paardenmuesli´s hebben ieder een uniek recept en zijn ontwikkeld om te voldoen aan specifieke voedingsbehoeften. Van (top)sportpaarden tot paarden op hoge leeftijd. Bekijk onze hiPRO paardenmuesli’s.
 
Naast paardenvoeders en muesli vindt u in ons assortiment ook andere artikelen ter bevordering van de gezondheid van uw paard. Ons aanbod bestaat uit likstenen, vitamines, mineralen, snacks en andere artikelen. Bekijk alle hiPRO paardenartikelen

 

Specialist in paardenvoer

Van pasgeboren veulens tot en met paarden in de pensioenleeftijd heeft hiPRO paardenvoeders alles in huis om te voorzien in de voedingsbehoeften van uw dieren.

hiPRO is onderdeel van Gunnewick Mengvoeders, dat is opgericht in 1870. Gezamenlijk hebben wij een lange traditie in het maken van smakelijke en gezonde dier- en veevoeders.
 
Onze producten zijn leverbaar in geheel Nederland en (west)Duitsland, maar ook in zakgoed verkrijgbaar in onze winkel in Lichtenvoorde. Tevens kunt u ons bezoeken en uw bestelling afhalen op onze productielocatie in Vragender, provincie Gelderland.
 

Paardenvoeders direct bestellen

Onze paardenvoeders en andere artikelen bestelt u eenvoudig telefonisch of per email. Klik hier om hiPRO paardenvoeders te bestellen.

Indien u vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten. We geven graag (voedings)adviezen en informatie.
2 paarden met hiPRO paardenvoeders als aanvulling op ruwvoer