Paarden muesli

hiPRO muesli voor paarden


Paardenmuesli is een volwaardig krachtvoer dat geldt als aanvulling op het rantsoen van uw paard. Het bestaat uit een mix van grondstoffen die niet worden samengeperst, maar los door elkaar geroerd. Om het tot een complete voeder te maken bevatten de meeste paardenmuesli’s ook vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Welke ingrediënten het precies bevat verschilt per muesli. Afhankelijk van uw doelstellingen, het ras, de leeftijd en de mate van activiteit van uw paard kunt u een passende muesli kiezen. Bij hiPRO hebben we vier soorten paardenmuesli ontwikkeld. Ieder met een geheel eigen recept en doeleinde, toegespitst op specifieke behoeftes van verschillende paarden.

Bekijk hieronder ons aanbod en klik verder voor meer informatie:
Paardenmuesli met een hoge energiewaarde die onder andere ingezet wordt in de topsport (met name de rensport).
Een muesli met verhoogd gehalte mineralen en vitaminen. Kan naast haver gevoerd worden voor de juiste verhouding calcium fosfor.
Een smakelijke paardenmuesli waarvan u eenvoudig een kwalitatieve slobber kan maken door het grote aandeel lijnzaad. Een echte traktatie, ook voor oudere of slecht etende paarden.
Een hoogwaardige voeding met een hoog aandeel ontsloten granen, speciaal voor paarden die topprestaties moeten leveren. Tevens voor paarden die herstellen van ziekte of conditie achterstand hebben.

U kunt de paardenmuesli naar uw keuze direct hier bestellen. Heeft u nog vragen, neem dan contact op.


Voordelen van muesli

Omdat muesli uit losse ingrediënten bestaat, vergt het meer kauwbewegingen dan bij het eten van samengeperste brokken. Om deze reden wordt meer speeksel aangemaakt, wat zorgt voor meer darmprikkeling en een betere opname van de voedingsstoffen. Omdat muesli veel volume heeft krijgt het paard tevens eerder een verzadigd gevoel. 
 

hiPRO paardenmuesli bestellen

Bij hiPRO zijn wij reeds 150 jaar expert in het produceren van smaakvolle en doeltreffende diervoeders.

Bestel hier direct onze paardenmuesli of neem contact op voor vragen.