Paardenvoer

hiPRO Flexibel Move is een bijzonder krachtvoeder voor paarden.


hIPRO Flexibel Move is samengesteld op basis van een studie betreffende de voeding van paarden, met gegevens vanuit vele landen, en met name met ideeën vanuit bepaalde Amerikaanse studies en praktijkervaringen.

De samenstelling van dit hiPRO Flexibel Move wijkt in hoge mate af van het gemiddeld in Nederland gangbare voeder.

Met name het aandeel koolhydraten (zetmeel en suikers) is zeer laag, daar tegenover is het aandeel plantaardige oliën en vetten relatief hoog.

Vanwege deze exceptionele receptuur ziet hiPRO Flexibel Move er ook wat anders uit dan de gangbare voersoorten. Het hiPRO Flexibel Move paardenvoeder is donkerder van kleur en de korrel is vanwege het hoge ruw vetaandeel niet echt hard, dat wil zeggen er bevindt zich wat meer gruis in het paardenvoeder.

Wij, van hiPRO, hebben echter van geen enkele gebruiker gehoord dat dit een bezwaar is, de paarden eten na een korte overschakeling de voederbak schoon leeg.

 

Vitaminen en mineralen


Het aandeel vitaminen, mineralen en sporenelementen is hoog en afgestemd op het verteren van een wat ruw vet rijker voeder.


De elementen ter ondersteuning van hoef, huid en haar zijn in hoge mate aanwezig. Het bijvoeren uit allerlei potjes en flesjes zou naast dit voeder niet nodig moeten zijn.

hiPRO Flexibel Move blijkt door de bijzondere eigenschappen van dit voeder uitermate geschikt te zijn voor paarden met allerlei verzurings- problemen. In de praktijk zien wij een zeer effectieve verbetering ten aanzien van spierverzuring, tying up, maandagziekte enz.

Ook zien wij dat paarden het in de training langer vol houden, dit vanwege het aandeel plantaardige vetten welke bijdragen aan een geleidelijker vrijkomen van het energieaanbod uit voeding.

Het paard krijgt geen power boost maar kan de energie geleidelijk verbruiken.

Paarden blijken over het algemeen ook wat rustiger en reageren minder op alles waar voorheen vaak sterk op werd gereageerd.

Uit de praktijk krijgen wij zeer tevreden reacties van gebruikers welke de hiPRO Flexibel Move voeren aan oudere tot zeer oude paarden, we horen vaak: "Ze staan er super bij"

 

hiPRO Flexibel Move - artikelcode 8514

 
 

Berekende waarde:

                   
Ruw eiwit 126 g
Ruw vet 137 g
Ruwe Celstof 222 g
Ruw as 84 g
Calcium 9 g
Fosfor 3 g
Kalium 4,5 g
Natrium 5 g
Magnesium 4 g
Zetmeel 54 g
Suiker 22 g
Lycine 5,8 g
Meth/Cyst 4,1 g
Ewpa/kg 0,93

Toegevoegd:

 
Vitamine A 27.000 IE
Vitamine D3 2.700 mg
Vitamine E 550 mg
Vit. K 7,2 mg
Vit. B1 28,8 mg
Vit. B2 28,8 mg
Vit. B3 27 mcg
Vit. B12 180 mg
Foline 14,4 cg
Choline 1750 mg
Biotine 540 mg