Actualiteiten

Even voorstellen: Mark WoordesOm het Gunnewick Team beter te leren kennen stellen we u onze collega's voor.
Deze keer interviewen we chauffeur Mark Woordes. 
 

Wie is Mark Woordes in een notendop?

Ik ben 32 jaar en woon samen met Nancy, Liam en Lauren in Miste. Mijn hobby’s zijn voetballen bij VV Mec en het sproeien van de velden, op wintersport gaan en de vrachtwagen!
 

Wat deed je voordat je bij Gunnewick Mengvoeders begon?

Ik heb eerst 6 jaar gewerkt als servicemonteur bij Dieselservice Winterswijk, hier heb ik mijn 1e en 2e diploma bedrijfswagenmonteur behaald. Hierna heb ik 1,5 jaar internationaal met een walking floor gereden. Van daaruit ben ik bij Gunnewick Mengvoeders op de vrachtwagen terecht gekomen.
 

Hoe ben je bij Gunnewick Mengvoeders terecht gekomen?

Ik kwam via mijn vader veel bij de molen naast de fabriek lossen. Hierdoor kende ik al een aantal jongens bij Gunnewick. Toen er een sollicitatie ronde kwam heb ik hierop gereageerd en ben ik aangenomen.
 

Wat is jouw rol binnen het Gunnewick Team?

Ervoor zorgen dat het voer op de juiste plek in de silo’s gebracht wordt. Ik ben onder aan de ladder begonnen bij Gunnewick, van zakgoed auto naar 24 tonner. Uiteindelijk naar de 32 tonner en grondstofkipper.
Vervolgens ben ik een jaar operator in de fabriek geweest, na dat jaar begon het vrachtwagen rijden toch weer te kriebelen en kon ik terug naar mijn oude combinatie. Door de ervaring die ik heb opgedaan in de fabriek bemoei ik me nog steeds voor een deel met de planning van de ritten. En sinds 1 maand ben ik onderweg met de nieuwste aanwinst van Gunnewick Mengvoeders, de prachtige Scania.
 

Welke toegevoegde waarde heb je voor klanten?

Ik werk netjes, ben praktisch ingesteld, overleg met de klanten en probeer altijd mee te denken. Daarnaast houd ik mijn ogen en oren onderweg altijd open.
 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn werkdagen zijn heel verschillend. De ene dag rijd ik 5 uur weg en andere dag  7 uur. Ik zorg er altijd voor dat mijn auto ’s avonds al vol staat, zodat dit geen ruimte inneemt in de fabriek. ‘s Morgens doe ik meestal een verre rit en ‘s middags een rondje om de kerk.
 

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

De afwisseling in de ritten en de sfeer binnen het Gunnewick team wat zich kenmerkt als een echt familiebedrijf. Ook word ik veel betrokken bij bijvoorbeeld de aanschaf van de nieuwe truck.