Over ons

Gunnewick Mengvoeders 


Gunnewick Mengvoeders is een modern familiebedrijf in de voersector. Op meerdere productielocaties worden diervoeders volgens HACCP, GMP+, Secure Feed, QS en RAM-futter kwaliteitssystemen geproduceerd. Streng geselecteerde, gereinigde grondstoffen en uitgekiende vitamine- en mineralen mengsels worden tot pure kwaliteitsdiervoeders verwerkt.

Gunnewick Mengvoeders is de laatste jaren sterk gegroeid in de hele EUREGIO

Met deze internationale ervaring, meerdere productielocaties en eigen transport zijn wij in staat om snel en adequaat in te springen op de door u en ons geboden mogelijkheden. Met ons voer en de professionele service en uw managementkwaliteiten en topdieren gaan we samen voor betere resultaten en een hoger rendement!  

Wij bieden als geen ander mengvoederbedrijf, sinds 1870, uitstekende mengvoeders. De mengvoeders worden samengesteld volgens het principe "Wij koken voor dieren!" Wij gunnen uw dieren alleen het beste en het smakelijkste mengvoer.

Gunnewick Mengvoeders heeft een breed product assortiment in rundveevoeders, varkensvoeders, pluimveevoeders en paardenvoeders. Hiernaast hebben we ook nog een assortiment in klein huisdieren voer voor de particuliere markt.