Over ons

Vacatures


Open sollicitatie


Lijkt het je wat om te komen werken bij Gunnewick Mengvoeders? Stuur dan een open sollicitatie naar info@gunnewick.com. Wij ontvangen graag je CV en een toelichting op jouw interesse.


Varkensspecialist / Nutritionist


Wat ga je doen als specialist?


Je bent een sparringpartner, die steeds op zoek is naar kansen en mogelijkheden om de resultaten van onze bestaande en potentiele klanten te verbeteren. Je spreekt de taal van de klant en voelt je thuis op het erf, in de stal, bij de ondernemer aan tafel, maar ook in onze fabrieken, op kantoor en in gesprekken met onze toeleveranciers. Samen met een zeer gemotiveerd team van collega’s ben ook jij de motor voor continue verbetering voor onze klanten.
 

Wij bieden je:

Een veelzijdige functie, met veel verantwoording, binnen een gezonde, groeiende onderneming. Een prima salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en in overleg een bedrijfsauto. Veel vrijheid om je eigen functie vorm te geven en transparant te willen werken en te delen met klanten en collega’s. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor ondernemerschap.
 

Functie eisen:

• Een HBO of universitair denkniveau
• Goede commerciele en relationele vaardigheden
• Tussen de 28 – 45 jaar met een prettige persoonlijkheid
• Spreekt ook de Duitse taal en woonachtig in de Euregio
• 40-urige werkweek
 

Informatie:

Voor meer informatie over de functie kunt u zich wenden tot de heer Marc van Uum, algemeen directeur, tel. +31(0)6 23 97 65 23.
 

Solliciteren:

E-mail: directie@gunnewick.com