Meer hiPRO

The horsefood bakery, made with love


THE HORSEFOOD BAKERY


Ergens tussen de prachtige landerijen in de Achterhoek bevind zich een oud Hollandsche molen, waar met volle overtuiging en passie heerlijke chunks worden gebakken. Deze bijzonder smakelijke chunks hebben een geheel eigen smaak. Zoals alleen onze meesterbakker Robèrt ze bakken kan. Het unieke ingrediënt van deze voortreffelijke chunks delen we voor deze ene keer met jou... LIEFDE. Want alles wat aandacht krijgt, groeit.


Uit liefde voor hooi


In de chunks van The Horsefood Bakery worden alleen de allerbeste ingrediënten verwerkt. Dé basis van onze chunks en tevens van een goed rantsoen is hooi. Niet zomaar hooi, maar het allerbeste stofarme Duits kruidenhooi wat er te verkrijgen is. Een ingrediënt, van nature laag in suiker en eiwit en daarmee en gezonde aanvulling in de basis van het dagelijkse rantsoen van jouw paard.


All-in-one


Onze meesterbakker Robèrt heeft een zéér bijzonder paradepaardje; de health chunk. De health chunks bevatten een unieke maagbeschermer in de vorm van een zuurteregelaar. Hét gouden ingrediënt welke bij kan dragen aan het voorkomen of verminderen van maagzweren. Buiten het gouden ingrediënt om, bevat het in zijn geheel de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voeding*. Uiteraard naast voldoende kwalitatief hoogwaardig ruwvoer.

*indien je je aan het voeradvies van meesterbakker Robèrt houdt.