Alles voor dierverzorging

Bij Gunnewick Tuin en Dier kun je rekenen op een uitgebreid assortiment aan diervoeding en verzorgingsproducten voor huisdieren, boerderijdieren en hobbydieren. Onze tuin- en dierenwinkel in Lichtenvoorde is makkelijk bereikbaar vanuit Groenlo, Aalten en omstreken.

Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur bezoeken en op ´s zaterdags van 09.00 tot 17.00 uur. Onze medewerkers voorzien je graag van professioneel advies en tips op gebied van dierverzorging, -huisvesting en voeding.

Klik hieronder ook verder om meer te lezen over ons assortiment per diersoort:
 • Honden

  Naast ons eigen merk Wicky beschikken we over een ruim assortiment aan hondenvoer en (trainings)snacks van A-merken zoals Canex, Royal Canin, Fokker en meer. We adviseren er graag over, net als over de juiste vachtverzorging en andere producten als halsbanden, manden, etc.
   
 • Katten

  Kattenbrokken en kattensnacks hebben we van CaroCroc, Prins, Lara, Whiskas en andere bekende merken. Voor iedere soort kat is er passend voer, net als andere artikelen als kattenbakken, manden, krabpalen, speelgoed en medicatie.
   
 • Vissen

  Heb je vissen in een kom, aquarium of vijver? Wij voorzien je van het juiste type voer maar ook van producten ter onderhoud van het verblijf van je vissen.
   
 • Knaagdieren

  Voor konijnen en cavia´s hebben wij zowel eigen voeders als voer van het bekende Hope Farms. Binnen- en buitenhokken, speelgoed, knaagmateriaal, voerbakken en verschillende soorten bodembedekkers behoren ook tot het ruime assortiment.
   
 • Vogels

  Op zoek naar vogelvoer? We beschikken over een ruim aanbod vogelzaden, eivoer en aanvullende mixen voor kooi- en volièrevogels. Ook grit, pikstenen en aanvullende vogelartikelen.
   
 • Kippen

  Behalve legkorrels, legmeel en losse grondstoffen/granen van Gunnewick Mengvoeders bieden we ook voedingsproducten van Garvo en Kasper Fauna Food. Producten ter verzorging van je kippen kan je ook bij ons vinden.
   
 • Paarden

  Met ons eigen merk hiPro Paardenvoeders bieden we een ruim assortiment aan paardenvoeding voor alle soorten paarden en pony´s, bestaande uit brokken en muesli maar ook supplementen en likstenen. Ook allerhande verzorgingsproducten hebben wij altijd op voorraad.
   
 • Boerderijdieren

  In onze winkel kun je alle producten vinden van onze moederorganisatie Gunnewick Mengvoeders. Op locatie in Vragender produceren wij gezonde en smakelijke diervoeders voor zowel rundvee, varkens, schapen en geiten. 
   
Onze dierenwinkel in Lichtenvoorde is vanuit Groenlo, Lievelde, Vragender, Aalten, Zieuwent en Harreveld eenvoudig te bereiken. Plan hier de ideale route naar onze winkel.