Alles voor de verzorging van je knaagdier

Bij Gunnewick Tuin en Dier vind je alles voor de verzorging van knaagdieren en konijnen. Naast smakelijke voeding bieden we ook verzorgingsproducten, spelletjes, dierverblijven en bodembedekkers.

Onze tuin- en dierenwinkel in Lichtenvoorde is makkelijk bereikbaar vanuit Aalten, Groenlo en andere plaatsen in de regio.
  • Voeding, verzorging en huisvesting

Geen enkel knaagdier is hetzelfde en het is daarom van belang om passend dierenvoer te kiezen voor uw knaagdier. Onze winkelmedewerkers helpen je hier graag bij. We beschikken over meerdere, smakelijke knaagdiervoeders die we zelf uitponden.

Ook vind je in onze schappen voer van het bekende merk Hope Farms. Dit voer is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor konijnen en cavia´s.  
De Granola van Hope Farms is een hoogwaardig gemengd voer, Select bevat alleen brokjes en Balance is een geëxtrudeerd product, met waardevolle natuurlijke grondstoffen. In onze winkel vertellen we je graag over de verschillende voeders en helpen je bij het maken van een keuze.

Behalve voeding kun je verder kun je bij ons terecht voor dierverblijven, zowel binnen als buitenhokken zijn verkrijgbaar. Er is een ruime keuze beschikbaar en als wij het niet op voorraad hebben, bestellen we het graag voor je.

Daarnaast bieden we ook speelgoed, borstels en kammetjes, natuurlijk knaagmateriaal; hooihuisjes en lenterollen, transportboxen, waterflesjes en voerbakken.
  • Bodembedekkers voor knaagdieren

In ons assortiment hebben we verschillende bodembedekkers met elk zijn eigen voordelen. Zoals houtvezel, Back2-nature, (gehakseld)stro, hooi, houtkorrel/houtsnippers en Corbo (maïskolfkorrels die veel extra vocht absorberen).

Ook hennepvezel is een zeer geschikte bodembedekker met als groot voordeel dat het een zeer goede geurbinder is en er minder stof vrij komt!


Andere (huis)dieren

Ook voor andere huisdieren als honden, katten, vissen, vogels en boerderijdieren hebben wij een ruim assortiment aan voeding- en verzorgingsproducten. Bekijk hier alle producten voor huis- en boerderijdieren.


Bezoekadres en openingstijden

Gunnewick Tuin en Dier is gevestigd aan de lievelderweg 19 in Lichtenvoorde. Je bereikt onze dierenwinkel makkelijk vanuit Aalten, Groenlo en andere plaatsen in de regio. Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag tot en met vrijdag: 9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur 

 Voer voor knaagdieren en konijnen in Gunnewick Tuin en Dier in regio Lichtenvoorde en Aalten

Knaagdier voer assortiment in Gunnewick Tuin en Dier, dierenwinkel in regio Aalten