Voeding


Hope Farms heeft drie mooie producten voor zowel konijn als cavia bij ons in de schappen staan; "Granola" is een hoogwaardig gemengd voer, "Select" bevat alleen brokjes en "Balance" is een geëxtrudeerd product, met waardevolle natuurlijke grondstoffen.  Science Selective en Versele-Laga zijn ook geëxtrudeerde producten maar dan alleen zonder yucca.

Ook hebben wij voeders die wij zelf uitponden en die zeer smakelijk worden gevonden.
 
Verder kun je bij ons terecht voor dierverblijven, zowel binnen als buitenhokken zijn verkrijgbaar. Er is een ruime keuze en als wij het niet op voorraad hebben, bestellen we graag!

Daarnaast bieden we ook speelgoed, borstels en kammetjes, (natuurlijk)knaagmateriaal; hooihuisjes en lenterollen, transportboxen, waterflesjes en voerbakken aan.

 

Bodembedekkers

In ons assortiment hebben we verschillende bodembedekkers met elk zijn eigen voordelen. Zoals houtvezel, Back2-nature, (gehakseld)stro, hooi, houtkorrel/houtsnippers en Corbo (maïskolfkorrels, absorberen extra veel vocht). Ook hennepvezel is een zeer geschikte bodembedekker met als groot voordeel dat het een zeer goede geurbinder is en er minder stof vrij komt!