Alles voor de verzorging van je hond

In onze dierenspeciaalzaak in Lichtenvoorde vind je alles voor de verzorging van jouw hond. Honden behoren tot de meest favoriete gezelschapsdieren en wij begrijpen dat je voor jouw viervoeter het beste wilt. Daarom hebben wij een ruim assortiment voor honden van alle rassen, groottes en leeftijden.
  • Hondenvoeding

Casa Fera, Canex, Royal Canin, CaroCroc, Fokker, Farmfood en Impress Your Dog zijn de bekende merken in ons assortiment. Ook ons eigen merk "Wicky" is natuurlijk altijd op voorraad. Overige merken zijn vaak ook te bestellen.
Heb je een speciale wens? Kom gerust langs in onze dierenspeciaalzaak in Lichtenvoorde om samen te kijken naar de mogelijkheden.
  • Verzorging

Op het gebied van vachtverzorging hebben wij diverse shampoos; de gangbare varianten zoals anti-klit en anti-vlo, maar kijk eens iets verder door onze schappen en  laat je verrassen door de tropische geuren van het merk TropiClean!
Borstels en kammen hebben wij voornamelijk van het merk Ferplast. Ook hierin kunnen wij je zeker een passend advies geven.
Verder kun je in onze winkel ook diverse kussens/manden en benches vinden, alsmede halsbanden, riemen en lijnen (rollijnen van Flexi) en voerbakken in diverse variëteiten.
  • Hondensnacks (glutenvrije)

We hebben een groot assortiment aan smakelijke trainingssnoepjes, kauwrollen van (runder)huid, bisquitkoekjes en dierlijke snacks (varken, rund, hert en konijn).


Andere (huis)dieren

Zoek je naar voeding of andere producten voor je andere huisdieren? Bekijk hier al onze dierproducten voor huis- en boerderijdieren.  


Openingstijden

Gunnewick Tuin en Dier is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00 en 18.00 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. We zien je graag in onze dierenspeciaalzaak aan de Lievelderweg 19 in Lichtenvoorde!
 

Dierproducten in dierenspeciaalzaak Lichtenvoorde Gunnewick Tuin en Dier

Hondenartikelen in dierenspeciaalzaak Lichtenvoorde Gunnewick Tuin en Dier

Artikelen voor honden in dierenspeciaalzaak Lichtenvoorde, Gunnewick Tuin en Dier

Hondenriemen in dierenspeciaalzaak Lichtenvoorde Gunnewick Tuin en Dier

Hondenmanden en dierverblijven in dierenspeciaalzaak Lichtenvoorde, Gunnewick Tuin en Dier

Hondenvoer in Dierproducten in dierenspeciaalzaak Lichtenvoorde Gunnewick Tuin en Dier

Hondenborstels en dierproducten in dierenspeciaalzaak Lichtenvoorde Gunnewick Tuin en Dier