Vogelverzorging

Bij Gunnewick Tuin en Dier vind je alles voor de verzorging van kooi- en volièrevogels. Naast gezond en smakelijk vogelvoer kun je bij ons ook terecht voor kooien, nestkastjes en voer- en waterbakjes voor vogels.  

Onze tuin- en dierenwinkel in Lichtenvoorde is goed bereikbaar vanuit Winterswijk, Aalten en Groenlo.
  • Vogelvoer

Voor de kooi- en volièrevogels hebben wij een ruim assortiment vogelzaden in klein- en grootverpakking. We bieden onder andere zaden van de merken Teurlings, Garvo en Nutribird.
Daarnaast hebben we van A-merken Cedé, Orlux en Beaphar diverse soorten eivoer en aanvullende mixen speciaal voor kooi- en volière vogels.
  • Andere vogelbenodigdheden

Ook grit en pikstenen liggen bij ons in de schappen, evenals water- en voerbakjes, nestkastjes, beukenhoutsnippers en schelpenzand in diverse verpakkingsmaten.


Andere huisdieren

Heb je ook nog andere (huis)dieren? In onze winkel kan je alles vinden voor jouw hond, kat, vis, knaagdier en boerderijdieren. Bekijk hier alle producten voor huis- en boerderijdieren.


Bezoekadres en openingstijden

Gunnewick Tuin en Dier is gevestigd aan de lievelderweg 19 in Lichtenvoorde. Onze dierenwinkel is makkelijk te bereiken vanuit Winterswijk, Aalten, Groenlo en andere plaatsen in de regio. 

Maandag tot en met vrijdag: 9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

Assortiment vogelvoer van Gunnewick Tuin en Dier in Lichtenvoorde, regio Winterswijk, Aalten en Groenlo