Over ons

Gunnewick Tuin en Dier

Ben je op zoek naar een dierenwinkel in de Achterhoek? Bij Gunnewick Tuin en Dier kun je terecht voor alles op gebied van dierverzorging en tuinieren.
Je vindt bij ons alles voor de verzorging van kleine huisdieren zoals honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. We beschikken over een ruim assortiment aan diervoeding, maar ook producten op gebied van dierverzorging en huisvesting.
Ook voor paarden, kippen en andere boerderijdieren ben je in onze dierenwinkel in de Achterhoek aan het juiste adres. De voeding voor deze dieren zijn van ons eigen merk.
Gunnewick Tuin en Dier is namelijk onderdeel van Gunnewick Mengvoeders in Vragender, waar al 150 jaar diervoeding voor koeien, varkens en kippen wordt geproduceerd. Onder ons eigen merk hiPro Paardenvoeders produceren wij hier ook paardenvoeding.
Heb je groene vingers en zoek je naar tuinproducten? Ook dan zul je bij Gunnewick Tuin en Dier slagen. In onze winkel vind je onder andere producten voor plantgezondheid en gazon zoals zaden, meststoffen en plaagbestrijding. Tevens beschikken we over een ruim assortiment aan tuingereedschap, schoeisel en (veiligheids)producten.
Van de lente tot de herfst verkopen wij tuinbloemen en in de winter kerstbomen.


Ons team

Onze enthousiaste en klantvriendelijke medewerkers Anoeska, Richard, Sandy en Evi bezitten veel kennis over diervoeding en verzorging.
Ze geven je onder andere deskundig advies over voeding, maar ook over de aanschaf, verzorging en/of opvoeding van je huisdier. Daarnaast zorgen zij ervoor dat producten op voorraad blijven en bestellingen zo snel mogelijk klaarstaan.


Openingstijden en bezoekadres

Onze tuin- en dierenwinkel ligt aan de Lievelderweg 19 in Lichtenvoorde, Achterhoek. Bezoek Gunnewick Tuin en Dier tijdens de volgende openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.00u - 18.00u
Zaterdag: 9.00u - 17.00u
Zondag: gesloten