Welkom bij Gunnewick Tuin en Dier

 
Bij ons kun je terecht voor de verzorging van je huisdier(en). Voor alle diersoorten hebben wij een uitgebreid assortiment voedingsmiddelen, huisvesting en dierbenodigdheden. Onze medewerkers geven je deskundig advies over voeding, maar ook over de aanschaf, verzorging en/of opvoeding van je huisdier. 

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de kleine huisdieren. Voor paarden hebben we ons eigen merk "hiPRO Speciaalvoeders", dat geproduceerd wordt bij onze vestiging Gunnewick Mengvoeders in Vragender. Daar worden ook de voeders voor schapen, pluimee, rundvee en varkens gemaakt die bij ons in de schappen liggen of op bestelling geleverd kunnen worden in de winkel. Mineralen, bodembedekking/strooisel voor in de stal, en ruwvoer maken het assortiment voor landbouwhuisdieren compleet.

Ook op het gebied van tuinieren is Gunnewick Tuin en Dier het juiste adres. Gereedschappen, zaden en meststoffen vind je het hele jaar door in de winkel. Van voor- tot najaar hebben we een groot assortiment bloemen voor in de tuin en in december worden er ook kerstbomen verkocht.
 

Huisdier van de maand

SHADOW


Shadow is een kruising Mechelse herder x Groenendaeler! Hij is een heerlijk ondeugende “puber” van 8 maand. Hij houdt erg van spelen en uitdagen, zijn knapste prestatie? De WC-borstel bij zijn...

Aanbieding van de maand

LIJNZAADOLIE - VOEDERMIDDEL VOOR PAARDEN


Ter ondersteuning van het spijsverteringstelsel, darmwerking en huid, -en vachtverzorging.

Lijnzaadolie bevat een hoog eiwitgehalte en is een rijke bron van...

Nieuw in ons assortiment

CAROCROC INDOOR


CaroCroc Indoor is een volledig diervoeder met verse kip voor volwassen katten van alle rassen die voornamelijk binnenshuis leven.

Volwassen katten die voornamelijk binnenshuis wonen...