Welkom bij Gunnewick Tuin en Dier

 
Bij ons kun je terecht voor de verzorging van je huisdier(en). Voor alle diersoorten hebben wij een uitgebreid assortiment voedingsmiddelen, huisvesting en dierbenodigdheden. Onze medewerkers geven je deskundig advies over voeding, maar ook over de aanschaf, verzorging en/of opvoeding van je huisdier. 

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de kleine huisdieren. Voor paarden hebben we ons eigen merk "hiPRO Speciaalvoeders", dat geproduceerd wordt bij onze vestiging Gunnewick Mengvoeders in Vragender. Daar worden ook de voeders voor schapen, pluimee, rundvee en varkens gemaakt die bij ons in de schappen liggen of op bestelling geleverd kunnen worden in de winkel. Mineralen, bodembedekking/strooisel voor in de stal, en ruwvoer maken het assortiment voor landbouwhuisdieren compleet.

Ook op het gebied van tuinieren is Gunnewick Tuin en Dier het juiste adres. Gereedschappen, zaden en meststoffen vind je het hele jaar door in de winkel. Van voor- tot najaar hebben we een groot assortiment bloemen voor in de tuin en in december worden er ook kerstbomen verkocht.
 

Aanbieding parkietenzaad

Versele-Laga Classic Grote Parkieten 20 kg 

Per zak van 20 kg € 19,50
Nu 2 zakken voor € 32,00 !!

Basis zadenmengeling voor grote parkieten
  • Prijsgunstige mengeling
  • Tip: verstrek zeker nog extra...

Aanbieding beukensnippers

Versele-Laga Wood Bedding Beukenhout No. 6 

Per zak van 15 kg € 12,75
Nu 2 zakken voor € 19,90 !!

Versele-Laga Wood bedding beukenhout n 6 is kwaliteitsbodembedekking voor je vogel of reptiel. De...

Nieuw product

MENU NATURE


We zetten de verwarming iets hoger en nemen een extra deken. Maar heb je ook nagedacht over de vogels in de tuin? Zorg voor vetrijk voedsel in de buurt, zodat vogels genoeg energie hebben om...