Wij koken voor dieren


Welkom bij Gunnewick Mengvoeders


Gunnewick Mengvoeders is een modern, degelijk, no-nonsense familiebedrijf met een bijna 150 jaar oude traditie als molenaars. Op onze productielocaties in Vragender en Lichtenvoorde worden diervoeders op maat geproduceerd voor rundvee, varkens, pluimvee en paarden van onze afnemers in Nederland en Duitsland.
 
Onze kracht is dat we dicht bij de ondernemer staan en uw taal spreken. Onze ervaren specialisten gaan met u de stal in en daar worden de rantsoenen geformuleerd.  Op deze manier is het mogelijk om snel te schakelen en samen met u te werken aan het hoogste rendement voor uw bedrijf. Om tot de beste oplossingen te komen, worden daar waar nodig, ook specialisten uit ons netwerk geraadpleegd zoals bijvoorbeeld de dierenartspraktijk, de KI- en fokkerij organisatie en het agrarisch adviesbureau.
 
“Wij koken voor dieren” is onze slogan en het is ons doel onze voeders precies aan te laten sluiten bij de voedingsbehoeften van uw dieren, in iedere levensfase waarin het dier zich bevindt!” 
 
VOEDINGSBEHOEFTE
Onder voedingsbehoefte wordt de behoefte verstaan aan energie, aan macronutriënten zoals eiwit, vet, koolhydraten, vezel, vocht, en aan micronutriënten zoals vitaminen, mineralen en spoorelementen. De voedingsbehoefte aan energie en voedingsstoffen is individueel bepaald en hangt af van geslacht, leeftijd, lichaamssamenstelling, activiteit, ziekte en medicatie.

 

Profiteer nu!

VROEGBESTELKORTING


Bestel nu uw kunstmest bij Gunnewick Mengvoeders en profiteer van onze vroegbestelkorting!!!

Bestel nu voor levering t/m 23 feb en ontvang € 12 per ton korting

Bestel nu voor...

Product van de maand

PIGGY ENERGY


Piggy Energy, een snoepvoer in de vorm van meel, om de voeropname bij biggen te stimuleren. Bestel nu Piggy Energy en ontvang €10 korting per 100 kg! Dit geldt voor bestellingen vanaf 9...

Product van de maand

KALVERDEKJE


​Bij bestelling van 250 kg Denkavit kalvermelk ontvangt u vanaf 9 februari een sterk en warm kalverdekje met 50% korting. Normale prijs € 30, nu voor € 15 (max 2 per klant). 

Bestellen...