Wij koken voor dieren


Welkom bij Gunnewick Mengvoeders


Gunnewick Mengvoeders is een modern, degelijk, no-nonsense familiebedrijf met een bijna 150 jaar oude traditie als molenaars. Op onze productielocaties in Vragender en Lichtenvoorde worden diervoeders op maat geproduceerd voor rundvee, varkens, pluimvee en paarden van onze afnemers in Nederland en Duitsland.
 
Onze kracht is dat we dicht bij de ondernemer staan en uw taal spreken. Onze ervaren specialisten gaan met u de stal in en daar worden de rantsoenen geformuleerd.  Op deze manier is het mogelijk om snel te schakelen en samen met u te werken aan het hoogste rendement voor uw bedrijf. Om tot de beste oplossingen te komen, worden daar waar nodig, ook specialisten uit ons netwerk geraadpleegd zoals bijvoorbeeld de dierenartspraktijk, de KI- en fokkerij organisatie en het agrarisch adviesbureau.
 
“Wij koken voor dieren” is onze slogan en het is ons doel onze voeders precies aan te laten sluiten bij de voedingsbehoeften van uw dieren, in iedere levensfase waarin het dier zich bevindt!” 
 
VOEDINGSBEHOEFTE
Onder voedingsbehoefte wordt de behoefte verstaan aan energie, aan macronutriënten zoals eiwit, vet, koolhydraten, vezel, vocht, en aan micronutriënten zoals vitaminen, mineralen en spoorelementen. De voedingsbehoefte aan energie en voedingsstoffen is individueel bepaald en hangt af van geslacht, leeftijd, lichaamssamenstelling, activiteit, ziekte en medicatie.

 

Natriumbicarbonaat

<<< ACTIE >>>

 

1 PALLET - € 39,95 per 100 kg

1/2 PALLET - € 42,50 per 100 kg 


Natriumbicarbonaat is dit jaar erg schaars. Wij kopen dit product voor een scherpe prijs in bij leverancier Solvay...

Acid Buf

<<< ACTIE >>>


1 PALLET - € 83,50 per 100 kg

1/2 PALLET - € 87,00 per 100 kg 


Wanneer u deze maand een volle pallet Acid Buf bestelt, betaalt u € 83,50 per 100 kg. Bij afname van een halve pallet...

Megalac

<<< ACTIE >>>


€ 78 per 100 kg

Vermengd in mengsels of in maatbrok € 72,25 per 100 kg


Gebruik in de vroege lactatie om melkproductie, vruchtbaarheid en lichaamsconditie te verbeteren, of gedurende...