Wij koken voor dieren


Welkom bij Gunnewick Mengvoeders


Gunnewick Mengvoeders is een modern, degelijk, no-nonsense familiebedrijf met een bijna 150 jaar oude traditie als molenaars. Op onze productielocaties in Vragender en Lichtenvoorde worden diervoeders op maat geproduceerd voor rundvee, varkens, pluimvee en paarden van onze afnemers in Nederland en Duitsland.
 
Onze kracht is dat we dicht bij de ondernemer staan en uw taal spreken. Onze ervaren specialisten gaan met u de stal in en daar worden de rantsoenen geformuleerd.  Op deze manier is het mogelijk om snel te schakelen en samen met u te werken aan het hoogste rendement voor uw bedrijf. Om tot de beste oplossingen te komen, worden daar waar nodig, ook specialisten uit ons netwerk geraadpleegd zoals bijvoorbeeld de dierenartspraktijk, de KI- en fokkerij organisatie en het agrarisch adviesbureau.
 
“Wij koken voor dieren” is onze slogan en het is ons doel onze voeders precies aan te laten sluiten bij de voedingsbehoeften van uw dieren, in iedere levensfase waarin het dier zich bevindt!” 
 
VOEDINGSBEHOEFTE
Onder voedingsbehoefte wordt de behoefte verstaan aan energie, aan macronutriënten zoals eiwit, vet, koolhydraten, vezel, vocht, en aan micronutriënten zoals vitaminen, mineralen en spoorelementen. De voedingsbehoefte aan energie en voedingsstoffen is individueel bepaald en hangt af van geslacht, leeftijd, lichaamssamenstelling, activiteit, ziekte en medicatie.

 

Product van de maand

<<< ACTIE 10% KORTING >>>

 

Deze maand palletvoordeel -> 10% korting!

Het totale voordeel bij een volle pallet (96 stuks) is deze maand € 33,12! 

Onze scherpe prijs per liksteen is € 3,45.

Product van de maand

<<< TWEE ZAKKEN BIVIT PEKASO GRATIS >>>


Plaats nu uw speenvoerbestelling (bulk) en ontvang daarbij in de maand april eenmalig twee zakken van 25 kg Bivit Pekaso gratis!

Pekaso combineert alle eisen...

Nieuwe collega

Frank Reijerink


Onlangs is ons team uitgebreid met de komst van Frank Reijerink (46) uit Beltrum. Frank is proces operator in onze fabriek in Vragender. Hij heeft veel ervaring opgedaan in soortgelijke...